اخبار و اعلانات

راه اندازی درگاه پرداخت الکترونیک مجله خشک بوم

به استحضار نویسندگان محترم مجله علمی خشک بوم می رساند درگاه پرداخت الکترونیک انتشارات دانشگاه یزد به نشانی https://yazd.ac.ir/epay/press به منظور پرداخت هزینه پردازش مقاله در دسترس قرار گرفته است.

نمایه نشریه خشک بوم در Google Scholar

به استحضار مخاطبین نشریه خشک بوم می رساند تمامی مقالات نشریه در Google Scholar ثبت شده و از طریق کلیک روی آیکن مرتبط در صفحه اصلی نشریه، تعداد استناد به هر یک از مقالات و شاخص h-index قابل مشاهده است.

انتشار برخط جلد 10 شماره 2 نشریه خشک بوم

به اطلاع خوانندگان گرامی نشریه علمی خشک بوم می رساند مقالات جلد 10، شماره 2، پاییز و زمستان 1399 به صورت برخط منتشر شده است. علاقه مندان می توانند تمامی مقالات انتشار یافته در مجله را به طور رایگان از وبگاه نشریه دریافت نمایند.

انتخاب سردبیر مجله خشک بوم به عنوان استاد نمونه منابع طبیعی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه یزد، ستار بابایی کفاکی رییس شورای‌عالی جنگل، مرتع و آبخیزداری کشور درمراسم معرفی افراد برتر در عرصه‌های آموزش، تحقیق و پژوهش سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور که اخیرا با همکاری اتحادیه انجمن‌های علمی منابع طبیعی و محیط زیست کشور برگزار شد، از دکتر محمدرضا اختصاصی به عنوان استاد نمونه در زمینه آموزش، پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص در عرصه‌های مختلف منابع طبیعی کشور تجلیل کرد.

رایگان بودن ارسال و داوری مقاله

به استحضار پژوهشگران گرامی میرساند ارسال و داوری مقاله در مجله خشک بوم رایگان بوده و در صورت پذیرش نهایی مقاله نویسندگان ملزم به پرداخت هزینه انتشار هستند.

انتشار برخط جلد 10 شماره 1

مقالات جلد 10، شماره 1، بهار و تابستان 1399 نشریه خشک بوم به صورت برخط منتشر شده است.